Skjutdörrar HST

4.50 out of 5

Dörren fungerar på ett innovativt baserat lyft-skjut öppningssystem som lyfter lite dörrbågen som kör på speciella rullar. Tack vare detta går det utan ansträngning att skjuta upp dörren. Dörrens tröskel kan inifrån sättas i jämnhöjd med golvet. Systemet gör det möjligt att skapa otroligt stora glasningar vilka säkerställer en mycket bra belysning inomhus samt ger interiören en rumslig och prestigefylld karaktär.

Tack vare en speciell konstruktion och HST dörrars fördelar, får alla en möjlighet att planera och forma sin inredningsarkitektur. Med tanke på en obegränsat firhet av att skapa fria ytor, så föreslår vi för dig som kund HST balkongdörrar 70 mm som är en i sin sort, I vilka varje vinge av dörrar kan ha en dimens från 800 mm till 3000mm I bredden och max 2500mm I höjd.

HST 85 mm - Hiss och skjutdörr "aluplast" HST 85 mm, är ett sensation på marknaden. De är tillgängliga I tre olika variant, beroende från vilka krav som ställs på värmeisolering i dörrarna: Basic, Standard, Premium.